Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 14:09

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του Passat

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του Passat

Ολοκληρώθηκε χθες στη Μεσσηνία η δίμηνη παρουσίαση του νέου Passat από την Volkswagen, που είχε ως επίκεντρο την Costa Navarino και περιοχές του Δήμου Πύλου - Νέστορος.

Στη διάρκεια του διμήνου αυτού, επισκέφθηκαν την περιοχή μας περίπου 20.000 στελέχη της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, από διάφορες χώρες -έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν, μαζί με το νέο αυτοκίνητο, και τις ομορφιές του νομού μας.
Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης, εκπρόσωποι της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Πύλου - Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, όπως γνωστοποίησε ο δήμος με ανακοίνωσή του.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται, ειδικότερα, ότι «οι ανταποκριτές που είχαν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν στον όμορφο και ιστορικό τόπο μας, εξέφρασαν στον δήμαρχο Δημήτρη Καφαντάρη τον βαθύ τους θαυμασμό για το φυσικό κάλλος της περιοχής μας και τον ευχαρίστησαν βαθιά για την φιλόξενη παραμονή τους».
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο Δ. Καφαντάρης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «ήταν τιμή μας που επιλέξατε τον τόπο μας για την διεξαγωγή του συνεδρίου» και διαβεβαίωσε ότι «θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον», τονίζοντας παράλληλα ότι «ο Δήμος Πύλου - Νέστορος ήταν, είναι και θα είναι υπέρμαχος για την διεξαγωγή τέτοιων συνεδρίων, που σκοπό έχουν την τουριστική ανάδειξη της περιοχής και συνεπώς την οικονομική ανάπτυξη».