Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011 21:15

Η McCain μαγειρεύει….νηστήσιμα!

Γράφτηκε από την

 

Η McCain, ως ο ειδικός της πατάτας, απόλυτα εναρμονισμένη με το σύγχρονο και απαιτητικό τρόπο ζωής, δημιουργεί και σας παρουσιάζει απολαυστικές Νηστήσιμες συνταγές Πατάτας!

Επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα μας στο www.mccain.gr και μαγειρέψτε νηστήσιμα πιάτα με προϊόντα πατάτας σε ειδικά κοψίματα από τη σειρά McCain Specialties, εύκολα, γρήγορα και μοναδικά γευστικά!


Δημιουργήστε για την οικογένεια και τους φίλους σας ανάλαφρες σαλάτες (χωριάτικες και ανάμεικτες) με Mediterranean Potatoes (πατάτες με τη φλούδα τους πασπαλισμένες με μυρωδικά) και Onion Rings (τραγανές ροδέλες κρεμμυδιού παναρισμένες σε γαλέτα).

Μαγειρέψτε το παραδοσιακό πιάτο πατάτες γιαχνί και αγκινάρες a la polita με Patatas Bravas ή πρωτοτυπήστε μαγειρεύοντας τους ασύμμετρους κύβους Patatas Bravas με σούπα από πράσο και κρουτόν!

Αναδείξτε Ελληνικές συνταγές με χταπόδι και αρακά χρησιμοποιώντας τις ολόκληρες στρογγυλές πατατούλες Baby που είναι ιδανικές για κάθε μαγειρευτό κατσαρόλας ή φούρνου!

Η McCain προτείνει συνταγές πατάτας που ταιριάζουν στις γευστικές απαιτήσεις του καταναλωτή και σε περιόδους κατάνυξης συναισθηματικής αλλά όχι και γευστικής!

 

Η σειρά McCain Specialties είναι ιδανική και για …μικρά παιδιά!

Η McCain κάνει το παιδικό φαγητό πιο εύκολο και πιο υγιεινό από ποτέ! Πως; Με τα προϊόντα πουρέ ‘’Kid’s Party’’! Οι παιδικές φατσούλες Kids Smile και οι λαχταριστές μπουκίτσες Noisettes χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά στο φούρνο ή στο τηγάνι και είναι έτοιμες να συναρπάσουν και τους μικρούς μας ήρωες!

 

 

 


NEWSLETTER