Δευτέρα, 30 Μαϊος 2011 14:07

Η Vodafone παρουσιάζει πρώτη το νέο Multimedia Smartphone, HTC SensationTM

Γράφτηκε από την
Η Vodafone παρουσιάζει πρώτη  το νέο Multimedia Smartphone, HTC SensationTM

Για μοναδικές στιγμές διασκέδασης, όπου κι αν βρίσκεσαι!
Η Vodafone ανακοινώνει τη διάθεση του νέου HTC Sensation™, ενός νέου Smartphone με έμφαση στην ψυχαγωγία, το οποίο συνδυάζει μοναδικά σχεδιαστικά και τεχνικά χαρακτηριστικά με την απόλυτη εμπειρία του HTC Sense™.
«Το HTC Sensation συνδυάζει το περιεχόμενο multimedia με μοναδικές λειτουργίες, φέρνοντας μια συναρπαστική νέα διάσταση στην πλούσια γκάμα Smartphones της Vodafone» ανέφερε ο κ. Νίκος Βλαχόπουλος, Consumer Commercial Director της Vodafone Ελλάδος, και συμπλήρωσε: «Η συνεργασία μεταξύ Vodafone και HTC, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε πραγματικά ανταγωνιστικά προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας στους πελάτες μας, για να ζουν την απόλυτη εμπειρία από το κινητό τους τηλέφωνο».
Ο κορυφαίος σχεδιασμός ενισχύεται από τις στρογγυλεμένες άκρες και τα μοναδικά υλικά κατασκευής από αλουμίνιο. Με τη μεγαλύτερη οθόνη αφής στην αγορά, 4,3 ιντσών , με ανάλυση QHD, ταινίες, video, παιχνίδια και εφαρμογές απεικονίζονται με μοναδική λεπτομέρεια, προσφέροντας στιγμές απόλαυσης στους κατόχους του! Ενισχυμένο με διπύρηνο (Dual Core) επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ στα 1,2 GHz, τα γραφικά απογειώνονται, ενώ παράλληλα αυξάνονται τόσο οι ταχύτητες όσο και συνολικές του επιδόσεις.
Το HTC Sensation θα διατίθεται στην ελληνική αγορά από τις αρχές Ιουνίου, αποκλειστικά από την Vodafone. Η τιμή της συσκευής θα είναι 599€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) ενώ οι συνδρομητές της Vodafone θα μπορούν να το αποκτήσουν φθηνότερα με νέα σύνδεση ή ανανέωση στα προγράμματα Vodafone Unlimited.


NEWSLETTER