Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 15:29

Λάκωνες στη 2η ετήσια Εκθεση Αγροτικών Προϊόντων

Γράφτηκε από την

Η 2η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων «Agro Quality Festival» πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 13-15 Μαΐου 2011 στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Η Έκθεση συγκέντρωσε αγρότες από όλη την Ελλάδα, ανάμεσα τους και πολλούς Λάκωνες αγρότες.
Στα εγκαίνια της Έκθεσης ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος αναφερόμενος στους νέους αγρότες τόνισε: «Έχω ξαναπεί ότι είστε το “μέλλον της πατρίδας” μας… Δεν υπερβάλλω. Αν διεκδικήσετε αυτό που σας αναλογεί και σας αξίζει, αν αναζητήσετε την πρωτοπορία και χαράξετε νέους δρόμους εθνικής και διεθνούς συνεργασίας, θα μας κάνετε όλους περισσότερο αισιόδοξους. Στρατεύομαι και προσωπικά δίπλα σας για κάθε στήριξη στο έργο σας που αποτελεί εθνικό πλούτο».
Τα λόγια του Προέδρου της Δημοκρατίας, τα οποία κέντρισαν το ενδιαφέρον των Νέων Αγροτών, θα έπρεπε να έχουμε και εμείς οι Νέοι γενικώς χαραγμένα μέσα μας ώστε να αρχίσουμε να παίρνουμε τις ανάλογες πρωτοβουλίες. Πρωτοβουλίες που θα προσφέρουν όραμα και ελπίδα σε μια χώρα που τα έχει ανάγκη…

Πηγή, φωτογραφίες: www.e-karavas.gr