Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 18:31

Φορολογικό σεμινάριο

Σεμινάριο με θέμα «Συμπλήρωση εντύπων της φορολογίας εισοδήματος του φορολογικού έτους 2015» διοργανώνει η αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (ΕΤΑΠ Πελοποννήσου), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Λογιστών Νομού Μεσσηνίας.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου από τις 9.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο "Elite City Resort" (τέρμα Ναυαρίνου, Καλαμάτα), με εισηγητή τον Νίκο Καλαμαρά, ειδικό εισηγητή σεμιναρίων, λογιστή-φοροτεχνικό Α’ τάξης, εσωτερικό ελεγκτή επιχειρήσεων. 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες (ελεύθεροι επαγγελματίες, λογιστές-φοροτεχνικοί, υπεύθυνοι οικονομικών διευθύνσεων, λογιστηρίων και επιχειρήσεων) να ενημερωθούν αμιγώς για τη συμπλήρωση των Εντύπων Ε1, Ε2, Ε3 και Εντυπο Ν (Νομικά Πρόσωπα - Νομικές Οντότητες) του φορολογικού έτους 2015.

Το κόστος συμμετοχής ανά συμμετέχοντα ανέρχεται στο ποσό των 40 ευρώ εκ των οποίων το 50% επιδοτείται από την ΕΤΑΠ Πελοποννήσου, κατεβάζοντας το ποσό συμμετοχής στα 20 ευρώ ανά άτομο. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορεί κανείς να απευθύνεται στην Ευγενία Μαυροειδή, στο τηλ. 27210 24174.