Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 22:15

Επιτυχημένη εκδήλωση για το σκυρόδεμα στην Καλαμάτα

Επιτυχημένη εκδήλωση για το σκυρόδεμα στην Καλαμάτα

Το ενδιαφέρον μηχανικών και κατασκευαστών συγκέντρωσε η εκδήλωση του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Μεσσηνίας την περασμένη Παρασκευή για τις νέες τεχνολογίες στο σκυρόδεμα. 

Η συμμετοχή τόσο των μηχανικών όσο και επαγγελματιών του κατασκευαστικού κλάδου ήταν μεγάλη. Αυτοί που παρακολούθησαν την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πρώτοι για τις εξελίξεις και τις μελλοντικές αλλαγές στο υλικό του σκυροδέματος και τις διαδικασίες ελέγχου, καθώς και για τις καινοτόμες τεχνολογίες σκυροδέματος. 

Ομιλητές ήταν οι Νίκος Μαρσέλλος, πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ, ΜSc, συγγραφέας, μέλος της Επιτροπής Σύνταξης των Κανονισμών Τεχνολογίας Σκυροδέματος και Γεράσιμος Κωτσίκης, πτυχ. Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης ΕΚΠΑ, ΜΒΑ (Concrete & Innovative Solutions Sales Manager / Halyps Building Materials SA). Η εκδήλωση έκλεισε με μια σύντομη ομιλία του αρχιτέκτονα - μηχανικού, manager εταιρειών Γιώργου Βλάχου, σχετικά με τις δυνατότητες επιχειρηματικότητας των μηχανικών. Ενα θέμα το οποίο θα παρουσιαστεί αυτοτελώς σε μια από τις επόμενες ημερίδες του συλλόγου.