Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 10:12

Διαγωνισμός για το τουριστικό περίπτερο στους Γαργαλιάνους

Διαγωνισμός για το τουριστικό περίπτερο στους Γαργαλιάνους

 

Σε διαδικασία δημοπράτησης για την επισκευή και μίσθωση του τουριστικού περιπτέρου στους Γαργαλιάνους θα προχωρήσει σύντομα ο Δήμος Τριφυλίας, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

"Μπούσουλας" για την όλη διαδικασία θα αποτελέσει η διαδικασία που ακολούθησαν για το τουριστικό περίπτερο Κυπαρισσίας, όπου ο μισθωτής θα αναλάβει την επισκευή του με αντάλλαγμα την απαλλαγή από το μίσθωμα που θα αντιστοιχεί στη δαπάνη.

Ο δήμαρχος ανέφερε πως ολοκληρώθηκε η μελέτη για την αποκατάσταση του τουριστικού περιπτέρου και τις ημέρες αυτές θα παραδοθεί στο δήμο. Αμεσα θα προχωρήσουν σε διαγωνισμό, με την εκτιμώμενη δαπάνη να ανέρχεται στα 600.000 ευρώ, με τιμές Δημοσίου όπως είπε, καθώς στην ελεύθερη αγορά η δαπάνη αυτή είναι μικρότερη. Η μίσθωση θα είναι για 25 χρόνια και το κόστος της δαπάνης θα αποπληρωθεί από το μίσθωμα.

Κάλεσε δε τους ενδιαφερόμενους επενδυτές να ενημερωθούν για τις μελέτες και τα σχέδια που υπάρχουν έτσι ώστε να είναι έτοιμοι όταν γίνει ο διαγωνισμός.

Κ.Μπ.