Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 16:42

Οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής βελτίωσαν την πληρότητα στην Τριφυλία 

Οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής βελτίωσαν την κατάσταση στα ξενοδοχεία της Τριφυλίας, χωρίς όμως να φτάνουν την πληρότητα των προηγούμενων χρόνων. Ετσι οι αρχικές εκτιμήσεις που υπήρχαν για μια όχι και τόσο καλή χρονιά επιβεβαιώθηκαν.

Οπως μας επισήμανε ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας Κώστας Αγγελόπουλος, η κατάσταση βελτιώθηκε καθώς έγιναν κρατήσεις κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Σε αυτό καθοριστικός παράγοντας φαίνεται να ήταν ο καλός καιρός. Φάνηκε ότι αρκετοί περίμεναν να δουν τι καιρικές συνθήκες θα επικρατούσαν και δεν ρίσκαραν να κάνουν κρατήσεις νωρίτερα.

Υπογράμμισε πάντως πως η πληρότητα δεν άγγιξε το 100% όπως άλλα χρόνια, αλλά έφτασε πάνω από το 80% που αρχικά εκτιμούσαν. Χαρακτηριστικό των επισκεπτών είναι ότι πλέον είναι πολύ συγκρατημένοι στα έξοδά τους και αυτό φάνηκε από την κίνηση που υπήρχε γενικά στην αγορά. Οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σίγουρα έχουν να κάνουν και με την οικονομική κατάσταση που υπάρχει μιας και δεν υπάρχει η ευχέρεια των προηγούμενων χρόνων.

Κ.Μπ.