Τρίτη, 16 Μαϊος 2017 16:38

Ο Δήμος Πύλου - Νέστορος στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Ο Δήμος Πύλου - Νέστορος στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Ο Δήμος Πύλου - Νέστορος θα μετάσχει με δικό του περίπτερο στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση», η οποία θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 18 με 21 Μαΐου στο Περιστέρι.

Τη σχετική απόφαση έλαβε, κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο στην πρόσφατη συνεδρίασή του -προχθές Πέμπτη- ενώ λευκή ψήφο επέλεξαν οι σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Σοφία Αποστολοπούλου και Κώστας Αποστολόπουλος.

Εισηγούμενος το θέμα ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Πετρόπουλος δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι η δαπάνη συμμετοχής για τον Δήμο Πύλου - Νέστορος θα ανέλθει συνολικά σε 7.000 ευρώ. Σημείωσε, ωστόσο, ότι στην εν λόγω έκθεση -με βασικούς άξονες τη γαστρονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό- προγραμματίζονται «μαγειρική από γνωστούς σεφ, επαγγελματικές B2B συναντήσεις, ελληνικό παραδοσιακό παντοπωλείο και ελληνικό μπαρ, εκθέσεις φωτογραφίας και προβολές ταινιών, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, ομιλίες με θέμα success stories, συνέδριο για την περιφερειακή ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα και ημερίδα με θέμα την καινοτομία και μηχανική τροφίμων».