Σάββατο, 27 Μαϊος 2017 16:03

Στην «Greek Travel Show» η «Μυθική Πελοπόννησος»

Στην «Greek Travel Show» η «Μυθική Πελοπόννησος»

Στην έκθεση «Greek Travel Show», που έγινε στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο «Helexpo» στο Μαρούσι, από 19 έως 21 Μαΐου, μετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με την «Μυθική Πελοπόννησο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας, το περίπτερό της στην εν λόγω έκθεση δέχθηκε πάνω από 9.000 επισκέπτες, μεταξύ των οποίων η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, εκπρόσωποι περιφερειών και δήμων από όλη την Ελλάδα.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων, τα οποία τέλεσε η υπουργός Τουρισμού, παρευρέθηκε -όπως ενημερώνει η ίδια ανακοίνωση- ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, εκπροσωπώντας όλους τους περιφερειάρχες, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου και η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου.

Κατά την ομιλία του ο Π. Τατούλης, καταλήγει η ανακοίνωση, τόνισε ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν η πρώτη ουσιαστικά που ανέπτυξε τη στρατηγική της εξωστρέφειας, έχοντας πλέον να επιδείξει σημαντικά δείγματα γραφής στον τομέα της προώθησης και προβολής του τόπου», ενώ «απευθυνόμενος στην υπουργό Τουρισμού ανέφερε ότι το μεγάλο στοίχημα είναι η δημιουργία ασφαλούς επενδυτικού πεδίου δραστηριότητας για τη χώρα».