Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 08:14

Με πρόσθετα υγειονομικά πρωτόκολλα ανοίγει σήμερα η Costa Navarino

Γράφτηκε από την
Με πρόσθετα υγειονομικά πρωτόκολλα ανοίγει σήμερα η Costa Navarino

Με πρόσθετα υγειονομικά πρωτόκολλα, πλέον αυτών που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, ανοίγει σήμερα τις πύλες της η Costa Navarino.

Συγκεκριμένα, τα ξενοδοχεία στην Costa Navarino θα υιοθετήσουν το σύστημα που ανέπτυξε η Marriott, η οποία μέσα από την πρωτοβουλία “Commitment to Cleanliness” θέτει νέα πρότυπα και προδιαγραφές για τη διαχείριση της καθαριότητας και υγιεινής στη φιλοξενία.

Τα επιπλέον μέτρα που λαμβάνει η Costa Navarino περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: Δημιουργία ιατρικού κέντρου που θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Θερμομέτρηση σε επισκέπτες, συνεργάτες και προμηθευτές κατά την είσοδο. Μοριακά τεστ στους συνεργάτες σε τακτά διαστήματα. Πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού για απολυμάνσεις. Πρόσληψη επιπλέον συνεργατών συνολικά, λόγω των αυξημένων αναγκών σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

Η Costa Navarino, σύμφωνα με ανακοίνωσή της θα προσφέρει και φέτος εμπειρίες για όλη την οικογένεια: «Ειδικά τα παιδιά και οι έφηβοι θα έχουν φέτος την “τιμητική” τους. Μέσα από μια αποκλειστική συνεργασία με το Athens Clue, δημιουργούνται δύο νέες δραστηριότητες που ξεχωρίζουν: ένα πρωτότυπο, υπαίθριο escape room και ένας χώρος virtual gaming» εξηγεί καταρχάς.

Μέσα στον Ιούλιο όμως θα ξεκινήσει και το πρόγραμμα "Ολυμπιακά Παιχνίδια", που έχει αναπτύξει η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, με στόχο να φέρει τα παιδιά κοντά στον ολυμπισμό. Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν Ελληνες ολυμπιονίκες, παγκοσμιονίκες και ολυμπιακοί εκπαιδευτές, οι οποίοι θα μεταδώσουν στα παιδιά τις αξίες του ολυμπισμού και θα τους δώσουν κίνητρο να τις εφαρμόζουν στη ζωή τους, ενθαρρύνοντάς τα παράλληλα να παίρνουν μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες.


NEWSLETTER