Κυριακή, 23 Μαϊος 2021 09:17

Το συνέδριο του Γερμανικού Ταξιδιωτικού Συνδέσμου τον Οκτώβριο στην Costa Navarino

Γράφτηκε από την
Το συνέδριο του Γερμανικού Ταξιδιωτικού Συνδέσμου τον Οκτώβριο στην Costa Navarino

 

Τον Οκτώβριο θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino το συνέδριο του Γερμανικού Ταξιδιωτικού Συνδέσμου (DRV) στο οποίο θα συμμετέχουν περίπου 700 τουριστικοί πράκτορες.

Υπενθυμίζουμε ότι το συνέδριο ήταν προγραμματισμένο να φιλοξενηθεί στην Πελοπόννησο το φθινόπωρο του 2020, αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του powergame.gr για τη φετινή δραστηριότητα στην Costa Navarino:

"Κινητικότητα αρχίζουν να καταγράφουν για τη φετινή σεζόν οι ξενοδοχειακές μονάδες της Costa Navarino (ΤΕΜΕΣ Α.Ε.) καθώς επισήμως επαναλειτουργεί από την Τετάρτη 19 Μαΐου το Westin Resort Costa Navarino και την Κυριακή 23 Μαΐου το Romanos a Luxury Collection Resort.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του powergame.gr οι πρώτοι πελάτες που αναμένονται για τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού στον μεγάλο ξενοδοχειακό όμιλο προέρχονται κυρίως από αγορές όπως η Μ. Βρετανία, η Γαλλία, γενικότερα η Βόρεια Ευρώπη, αλλά και από την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, μεγάλη έμφαση δίνεται στην επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν, την πολιτιστική και γαστρονομική προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και της περιοχής της Πελοποννήσου με την πρωτοβουλία «Μοριάς ’21» καθώς και στην ασφάλεια της δημόσιας υγείας. Ήδη, όπως είχε συζητηθεί μεταξύ του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, και των εκπροσώπων του Γερμανικού Ταξιδιωτικού Συνδέσμου (DRV) το προσεχές συνέδριο του DRV, με περίπου 700 συμμετέχοντες, είναι προγραμματισμένο να φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino προς το τέλος του Οκτωβρίου”.


NEWSLETTER