Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022 09:09

Μεσσηνία: Ημέρες Καριέρας για τη στελέχωση του ξενοδοχείου “Navarino Waterfront” (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Μεσσηνία: Ημέρες Καριέρας για τη στελέχωση του ξενοδοχείου “Navarino Waterfront” (βίντεο)

 

Ημέρες Καριέρας για τη στελέχωση του ξενοδοχείου “Navarino Waterfront” στη Γιάλοβα, που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι, διοργανώνει η Costa Navarino.

Οι ενδιαφερόμενοι να εργαστούν πρέπει να κλείσουν ραντεβού για συνέντευξη με την ομάδα πρόσληψης, στο σύνδεσμο https://bit.ly/3F0xXbc.

Στη Μεσσηνία οι Ημέρες Καριέρας είναι προγραμματισμένες στις 10 Ιανουαρίου και στις 3 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας και την 1η Φεβρουαρίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας στην Κυπαρισσία.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα οι Ημέρες Καριέρας έχουν προγραμματιστεί ως εξής:

Πάτρα 11-12 Ιανουαρίου (Moxy Hotel)

Αγρίνιο 13 Ιανουαρίου (Imperial Hotel)

Θεσσαλονίκη 15 - 16 Ιανουαρίου (Συνεδριακό Κέντρο Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης)

Σέρρες 17 Ιανουαρίου (Philippos Xenia Serres)

Αλεξανδρούπολη 19 Ιανουαρίου (Επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης)

Κοζάνη 21 Ιανουαρίου (Κοβεντάριος Δημοτική Βιβλιοθήκη)

Αθήνα 23-24 Ιανουαρίου (Innovathens Technopolis).

Το “Navarino Waterfront” είναι ένα σύγχρονο lifestyle resort με 256 δωμάτια, σουίτες, bungalows παραθαλάσσια “Αγορά” με καταστήματα, χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, θερινό κινηματογράφο κ.ά., καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Δίπλα στο “Navarino Waterfront” κατασκευάζεται το “Navarino Bay”, που εκτός απροόπτου θα λειτουργήσει το 2023. Το “Navarino Bay” είναι ένα υπόσκαφο υπερπολυτελές resort, το οποίο περιλαμβάνει 99 σουίτες, βίλες με πισίνες, spa, health club και ένα beach club με πισίνες μπροστά στον κόλπο του Ναβαρίνου.

Στην επόμενη φάση της επένδυσης θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Ριζόμυλου το “Navarino Blue”, το οποίο περιλαμβάνει 4 μονάδες, συνολικής δυναμικότητας περίπου 1.300 κλειδιών και άνω των 3.000 κλινών.

Θ.Λ.


NEWSLETTER