Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 09:06

4 Απριλίου το πρώτο φέτος κρουαζιερόπλοιο στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
4 Απριλίου το πρώτο φέτος κρουαζιερόπλοιο στην Καλαμάτα

 

Στις 4 Απριλίου θα δέσει ξανά κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Το κρουαζιερόπλοιο “Island Sky” θα είναι το πρώτο που θα καταπλεύσει τη φετινή τουριστική περίοδο, ενώ από τον Απρίλιο έως και τα μέσα Οκτωβρίου έχουν προσώρας προγραμματιστεί 7 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα ναυτικού πρακτορείου της πόλης προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, για τη διαθεσιμότητα σε προβλήτες.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι πέρυσι, από τον Ιούλιο έως και τον Οκτώβριο, είχαν προγραμματιστεί 10 αφίξεις από 4 κρουαζιερόπλοια.

Φέτος, από τις 4 Απριλίου έως και τις 16 Οκτωβρίου, αναμένεται να καταπλεύσουν στην Καλαμάτα 3 κρουαζιερόπλοια, και συγκεκριμένα:

  • Το κρουαζιερόπλοιο “Island Sky” δύο φορές, στις 4 Απριλίου και 6 Οκτωβρίου, το οποίο θα πιάσει λιμάνι στις 7.30 το πρωί και θα αναχωρήσει στις 7 το απόγευμα τον Απρίλιο, ενώ τον Οκτώβριο αναμένεται να καταπλεύσει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα στις 8.30 το πρωί και να αναχωρήσει στις 6.30 το απόγευμα.
  • Το κρουαζιερόπλοιο “Monet” 4 φορές, στις 27 Μαΐου, 7 Ιουνίου, 16 Ιουλίου και 10 Σεπτεμβρίου. Στις 27 Μαΐου και 7 Ιουνίου θα πιάσει λιμάνι στις 7 το πρωί και θα αναχωρήσει την επομένη ημέρα στις 8 το απόγευμα, ενώ στις 16 Ιουλίου θα δέσει στο λιμάνι της μεσσηνιακής πρωτεύουσας στις 7 το πρωί και θα αναχωρήσει στις 6 το απόγευμα, και στις 10 Σεπτεμβρίου θα καταπλεύσει για 4η και τελευταία φορά στις 7.30 το πρωί και θα αναχωρήσει στις 7 το απόγευμα.
  • Το κρουαζιερόπλοιο “Serenissima” στις 16 Οκτωβρίου, το οποίο θα καταπλεύσει στις 12.30 το μεσημέρι και θα αναχωρήσει στις 7 το απόγευμα.

Ν.Κ.


NEWSLETTER