Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2013 21:05

Sex and the City 3 στη Μεσσηνία; (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Sex and the City 3 στη Μεσσηνία; (βίντεο)

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν μία τρίτη και τελική συνέχεια της ταινίας Sex and the City να γυρίζεται στην Ελλάδα , είτε το Σεπτέμβριο του 2014 , είτε το Μάιο του 2015 και μάλιστα στο περίφημο Costa Navarino.

  Είναι άλλωστε ο νέος αγαπημένος ελληνικός προορισμός του διεθνούς τζετ σετ, μεταξύ αυτών του ζεύγους Μπέκαμ και της βασίλισσας της Ιορδανίας Ράνια, ενώ στην ευρύτερη περιοχή έγιναν και γυρίσματα για την ταινία «Πριν τα Μεσάνυχτα».

Εάν όλα πάνε καλά και γυριστεί όντως μία τρίτη συνέχεια και μάλιστα στην Ελλάδα θα είναι στη Μεσσηνία, στο Costa Navarino, και όχι στη Μύκονο, σύμφωνα τουλάχιστον με τις επιθυμίες ορισμένων συντελεστών της ταινίας.

Πιο συγκεκριμένα, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, ούτε και διαψευστεί. Τόσο σε ότι αφορά στην τρίτη συνέχεια της ταινίας, όσο και στον τόπο γυρισμάτων. Δεν αποκλείεται όμως, εάν τελικά δοθεί πράσινο φως στην ταινία και συμπεριληφθεί  το  Costa Navarino στις τοποθεσίες γυρισμάτων, να ζητηθεί από τους παραγωγούς  και μία συνεργασία-συμπαραγωγή με τη Faliro House Productions, σε ότι αφορά στα γυρίσματα που θα γίνουν στην Ελλάδα.

Προς το παρόν όλα είναι υπό συζήτηση και σε θεωρητικό επίπεδο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή τη φορά τη μερίδα του λέοντος θα έχει και πάλι η Ν.Υόρκη, πράγμα που δεν έγινε στη δεύτερη ταινία και επικρίθηκαν οι σεναριογράφοι και παραγωγοί για αυτό.

 

Πηγή: periferiaristas.blogspot.gr

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.




NEWSLETTER