Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 21:28

Καλωσόρισμα επισκεπτών στο αεροδρόμιο Καλαμάτας για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Γράφτηκε από την
Καλωσόρισμα επισκεπτών στο αεροδρόμιο Καλαμάτας  για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Ο Σύλλογος Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καλαμάτας πρόκειται να καλωσορίσει πτήση από το εξωτερικό αύριο Παρασκευή -Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού- στις 4.30 το απόγευμα, στο αεροδρόμιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

 

Παράλληλα στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας: "Ο Σύλλογος καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Καλαμάτας εκφράζοντας τις απόψεις των ανθρώπων που έχουν σαν κύριο επάγγελμα τον τουρισμό στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας" και συνεχίζει: "Πρέπει να γίνει κατανοητό και από τους επαγγελματίες αλλά και από τους δημότες αυτής της πόλης ότι η υπόθεση του τουρισμού είναι υπόθεση όλων μας. Καθημερινές συμπεριφορές όπως ένα ζεστό χαμόγελο, μία χρήσιμη πληροφορία, μία παραχώρηση θέση στάθμευσης μαζί με την αυτονόητη ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών διαμονής και εστίασης, θα εκτόξευαν την επισκεψιμότητα στην πόλη μας όλο το χρόνο". 

 

Το μήνυμα καταλήγει: "Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα τα οποία θα μπορούσαμε ν’ αναφέρουμε για να δημιουργηθεί η αίσθηση της απόλυτης φιλοξενίας στους επισκέπτες μας. Με αυτές τις απλές σκέψεις πραγματοποιούμε μια δράση καλωσορίσματος των πτήσεων εξωτερικού στον αερολιμένα Καλαμάτας προτάσσοντας την καλαματιανή φιλοξενία και τα φημισμένα τοπικά προϊόντα μας".


NEWSLETTER