Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 09:45

Τουριστικοί πράκτορες ξεναγήθηκαν στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον
Τουριστικοί πράκτορες ξεναγήθηκαν στην Τριφυλία

Γκρουπ από τουριστικούς πράκτορες ξεναγήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην περιοχή της Τριφυλίας οι οποίοι επισκέφθηκαν ξενοδοχειακές μονάδες, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το έντονο τουριστικό ενδιαφέρον που υπάρχει για τη Μεσσηνία ως τουριστικό προορισμό.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή βρέθηκαν τουριστικοί πράκτορες από την Ουκρανία και την Γερμανία, από όπου τα μηνύματα είναι πολύ θετικά για την φετινή σεζόν. Στο ξενοδοχείο «Apollo Resort Art hotel» στην Κυπαρισσία όπου και γευμάτισαν, τους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Τριφυλίας Κώστας Αγγελόπουλος και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Γεωργία Χριστοδούλου.

Για τις προοπτικές της περιοχής και τη φετινή σεζόν ο κ. Αγγελόπουλος τόνισε: «Είχαμε δύο γκρουπ με τουριστικούς πράκτορες, το ένα από την Ουκρανία οι οποίοι είδαν τα ξενοδοχεία της Τριφυλίας τα οποία κάνουν το δικό τους αγώνα αν και οι συνθήκες είναι δύσκολες, το άλλο από την Γερμανία το οποίο έφερε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, την οποία και ευχαριστούμε. Τους ξεναγήσαμε στην Τριφυλία, είδαν τα ωραία μέρη μας και ελπίζουμε τυχόν κενό από τους Ρώσους να το καλύψουμε από τους Γερμανούς. Τα μηνύματα για την φετινή χρονιά από τους Ρώσους δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά καθώς πέρα από τον πόλεμο έχει γίνει υποτίμηση 50% του νομίσματός τους και έχουμε γίνει ακριβοί. Βέβαια εκτιμούμε ότι τα όποια κενά θα καλυφθούν από Ευρωπαίους πελάτες. Από τον εσωτερικό τουρισμό τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα γιατί ο Ελληνας δεν έχει χρήματα και θα έχουμε συρρίκνωσή του. Περιμένουμε κίνηση τον Αύγουστο και κάποια Σαββατοκύριακα. Η Μεσσηνία γίνεται της μόδας και τα μηνύματα είναι πολύ καλά αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί στην πράξη. Εμείς κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, ας κάνει και η τοπική αυτοδιοίκηση από την μεριά της έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Κ.Μπ.

 

 


NEWSLETTER