Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 15:05

Καλαμάτα και Χανιά οι δύο νέοι ελληνικοί προορισμοί της British Airways

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα και Χανιά οι δύο νέοι ελληνικοί προορισμοί της British Airways

 

Δύο νέα δρομολόγια σε Καλαμάτα και Χανιά αλλά και με περισσότερες πτήσεις σε δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα, εγκαινιάζει το φετινό της καλοκαιρινό πρόγραμμα η British Airways.

 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ξεκινά τα νέα της δρομολόγια σε Καλαμάτα και Χανιά από τις 28 Απριλίου και ενισχύει περαιτέρω αυτά της Κέρκυρας και της Σαντορίνης. Από Λονδίνο για Καλαμάτα θα έχει πτήση κάθε Πέμπτη και Σάββατο στις 11.30 π.μ. και στις 11.20 π.μ. αντίστοιχα. Από Καλαμάτα για τη βρετανική πρωτεύουσα θα έχει πτήση την Πέμπτη στις 17.55 μ.μ. και το Σάββατο στις 17.45 μ.μ. 

Συνολικά, η British Airways θα έχει πτήσεις σε 9 ελληνικούς προορισμούς συνδέοντας απευθείας το Λονδίνο με Καλαμάτα, Χανιά, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Κω, Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη, καθώς επίσης και με τη Θεσσαλονίκη.

Στα Χανιά  η εταιρεία θα πραγματοποιεί δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, ενώ σε Κέρκυρα και Σαντορίνη οι πτήσεις θα αυξηθούν σε έξι και τέσσερις την εβδομάδα αντίστοιχα, ώστε να καλυφθεί ο αυξημένος όγκος επιβατών.  

Σε Κω, Ρόδο και Μύκονο θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα, στο Ηράκλειο πέντε και στη Θεσσαλονίκη τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα. Οι πτήσεις προς όλους τους προορισμούς θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A319 και A320 από τα αεροδρόμια του Χίθροου και του Γκάτγουικ.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER