Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 12:32

Εγκαίνια για τις κρουαζιέρες στον Μεσσηνιακό Κόλπο (βίντεο-φωτογραφίες)

Εγκαίνια για τις κρουαζιέρες στον Μεσσηνιακό Κόλπο (βίντεο-φωτογραφίες)

Μία διαφορετική πρόταση για τη βραδινή ή απογευματινή μας βόλτα φέρνει ο πλοιοκτήτης του "Albatros II", Καλαματιανός Δημήτρης Καπουλέας.

Το εντυπωσιακό ξύλινο σκάφος, χωρητικότητας 200 ατόμων, αποπλέει καθημερινά τα απογεύματα από το λιμάνι της Καλαμάτας για μια βόλτα στα ανοιχτά του Μεσσηνιακού Κόλπου έως τις Κιτριές. Η κάθε βόλτα διαρκεί 2 ώρες και την περασμένη Παρασκευή έγιναν τα επίσημα εγκαίνια, οπότε είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε και οι ίδιοι τον επαγγελματισμό, την ευγένεια και την άψογη εξυπηρέτηση όλων όσοι εργάζονται πάνω στο σκάφος για τη δική μας χαλάρωση και διασκέδαση. Εμείς απολαύσαμε τη μαγεία του ταξιδιού, της απαράμιλλης θέας και της θάλασσας το δίωρο 10 μ.μ. με 12 μ., αλλά υπάρχει και η επιλογή 8 με 10 μ.μ., για όσους θέλετε να χαζέψετε το ηλιοβασίλεμα, ή εναλλακτικά επιλέγετε τη διαδρομή 5.30 με 7.30 μ.μ. Οποιον απόπλου και αν επιλέξετε, η τιμή είναι 8 ευρώ για κάθε άτομο και περιλαμβάνει καφέ ή ποτό. Και όσοι έχετε παιδιά, μην διστάσετε να τα πάρετε μαζί σας. Τα παιδιά που ταξίδεψαν μαζί μας την Παρασκευή, από τα πολύ μικρά μέχρι και τα πιο μεγάλα, ενθουσιάστηκαν και ευχαριστήθηκαν τη βόλτα στον Μεσσηνιακό Κόλπο. Να θυμίσουμε ότι στο λιμάνι της Καλαμάτας υπάρχει και το σκάφος "Odyssey", χωρητικότητας 125 ατόμων, το οποίο κάνει μικρές κρουαζιέρες, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα στη Μάνη. 

Οσοι λοιπόν ενδιαφέρονται, μπορούν να ενημερώνονται από το Διαδίκτυο, στη διεύθυνση www.kscruises.com, καθώς και στα τηλέφωνα 6982-816398 και 6980-745314.

Ν.Κ.