Τρίτη, 03 Ιουλίου 2012 04:53

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή: Ασφαλτόστρωση της Αριστομένους

Γράφτηκε από την
Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή: Ασφαλτόστρωση της Αριστομένους

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου, το αργότερο, θα γίνει η ασφαλτόστρωση της Αριστομένους, η οποία είχε προγραμματιστεί αρχικά να γίνει τις πρώτες 2 με 3 ημέρες του μήνα.
Ο λόγος, όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος Χρίστος Ριζάς, είναι ότι προέκυψαν ορισμένα προβλήματα της τελευταίας στιγμής με τις υπόγειες καλωδιώσεις στο ύψος της Ιατροπούλου, τα οποία ωστόσο ξεπεράστηκαν και ήδη από χθες έχει ξεκινήσει η προεργασία για την ασφαλτόστρωση.
Η χρονική αυτή καθυστέρηση μετατόπισε χρονικά και το κλείσιμο της Σιδηροδρομικού Σταθμού -στην περιοχή μπροστά από τον ΟΤΕ, όπου ο δρόμος καταργείται και ενοποιείται με την πλατεία.
Ο συγκεκριμένος δρόμος θα κλείσει στην αρχή της επόμενης εβδομάδας -από την Κροντήρη μέχρι και τη Μητροπέτροβα- διατηρώντας ο υπόλοιπος την προς νότον κίνηση των οχημάτων.
Παράλληλα θα μετακινηθούν και οι τσίγκοι στην πλατεία -«μετακομίζοντας» δυτικά της Αριστομένους- ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν και τα έργα ανάπλασης στο τμήμα της πλατείας μπροστά από την καφετέρια «Αθανασίου» και του πρώην Μούστου.
Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER