Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 12:30

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Καλαμάτας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Καλαμάτας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από την Δευτέρα στην περιοχή του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας, στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Τρίπολη- Καλαμάτα, λόγω εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Ειδικότερα από τη Δευτέρα 17 έως και την Τρίτη 18 Ιουνίου, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας. Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητοδρόμου θα διεξάγεται κανονικά, ενώ η σύνδεση του αυτοκινητοδρόμου με το κέντρο της Καλαμάτας και με την οδό Αρτέμιδος θα γίνεται μέσω του κυκλικού κόμβου Σπάρτης.

Από τη Πέμπτη 20 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 21 του μήνα, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του ανισόπεδου κόμβου Καλαμάτας. Η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητοδρόμου θα διεξάγεται κανονικά, ενώ η σύνδεση του κέντρου της Καλαμάτας και της οδού Αρτέμιδος με τον αυτοκινητόδρομο θα γίνεται μέσω του κυκλικού κόμβου Σπάρτης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.