Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 14:26

Το ψηφοδέλτιο του Φίλιππου Πήλιουρα για το Δήμο Ευρώτα

Γράφτηκε από την

Ο υποψήφιος για τη δημαρχία του νέου Δήμου Ευρώτα και νυν δήμαρχος Γερονθρών Φίλιππος Πήλιουρας δημοσιοποίησε τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του, έπειτα από την επικύρωσή του από το Πρωτοδικείο το περασμένο Σάββατο 23 Οκτωβρίου.
Η σύνθεση του ψηφοδελτίου έχει ως εξής:
"Κεντρική Λακωνία Δύναμη Ανάπτυξης", υποψήφιος δήμαρχος Πήλιουρας Φίλιππος


Εκλογική περιφέρεια Γερονθρών

Αγγελέτου Ολυμπία του Δημητρίου, Αργυρίου Παναγιώτης του Γεωργίου, Βλάχος Ιωάννης του Νικολάου, Λακιώτης Αθανάσιος του Ιωάννη, Τσίπουρας Χρήστος του Νικολάου.


Εκλογική περιφέρεια Ελους

Αποστολάκος Ιωάννης του Χρήστου, Βλάχος Γεώργιος του Νικολάου, Γεωργοστάθης Μιχαήλ του Ιωάννη, Γεωργοστάθης Παναγιώτης του Ευαγγέλου,  Γκιώνης Παναγιώτης του Κυριάκου, Γλεντζές Βασίλειος του Γεωργίου,  Δρασκαλάκης Εμμανουήλ του Αθανασίου, Κατσάμπης Γεώργιος του Δημητρίου,  Κλάψης Γεώργιος του Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνου Παναγιώτης του Κωνσταντίνου, Μυλωνάκου Μεταξία συζ. Ιωάννη, Σούμπασης Γεώργιος του Κωνσταντίνου, Σταματάκος Παναγιώτης του Μανούσου, Χιώτη Ευριδίκη του Τζανέτου.


Εκλογική περιφέρεια Κροκεών

Καλογεράκος Βασίλειος του Ιωάννη, Καραχάλιος Δημήτριος του Βασιλείου, Κοτσώνη-Κοκκόλη Μαρία του Νικολάου, Πετροπούλου-Γκαμουλάκου Παρασκευή του Αριστείδη, Σερεμέτη Αλεξάνδρα του Λεωνίδα, Ψηλακάκος Παύλος του Βασιλείου.


Εκλογική περιφέρεια Νιάτων

Γεωργαντώνη Αικατερίνη συζ. Γεωργίου, Κώνστα Ελένη του Παντελή, Παπαγιαννοπούλου Παναγιώτα του Χρήστου, Σπανός Κυριάκος του Γεωργίου,  Σπανός Κωνσταντίνος του Αθανασίου.


Εκλογική περιφέρεια Σκάλας

Βασιλακάκος Δημήτριος του Στυλιανού, Γιαννακάκος Παναγιώτης του Ιωάννη,  Γουρδομιχάλης Χρήστος του Πέτρου, Γρηγοράκος Γεώργιος του Κυριάκου,  Γρηγοράκος Πέτρος του Μιχαήλ, Κουτσοβασίλης Παναγιώτης του Στυλιανού,  Κρητικάκος Νικόλαος του Σταύρου, Μαστρογιαννάκος Παναγιώτης του Δημητρίου,  Μοτσάκος Νικόλαος του Βασιλείου, Μπένος Χρήστος του Κίμωνος, Σαρρής Γεώργιος του Νικολάου, Τραϊφόρος Αργύρης του Δημητρίου.


NEWSLETTER