Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 21:01

Σταθερές οι τιμές για το πανηγύρι των Γαργαλιάνων 

Σταθερές οι τιμές για το πανηγύρι των Γαργαλιάνων 

Σταθερές θα μείνουν οι τιμές για την εμποροπανήγυρη των Γαργαλιάνων, όπως αποφάσισε χθες η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας.

Πιο συγκεκριμένα αυτές θα είναι στα 40 ευρώ το τρέχον μέτρο και 2 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο για το χώρο του Λούνα Παρκ, όπου θα παραχωρηθούν μέχρι 2.000 τετραγωνικά μέτρα.

Στην ίδια συνεδρίαση: Αποφασίστηκε η έγκριση ανάληψης δαπάνης και ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμού του δήμου όπου επιχορηγήθηκε η Κοινωφελής Επιχείρηση ΚΕΠΑΠΠΕΔΗΜ με 50.000 ευρώ. Εγινε η έγκριση των πρακτικών του πρόχειρου επαναληπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια πλαστικών κάδων αποκομιδής απορριμμάτων. Εδώ υπήρξαν δύο ενδιαφερόμενοι και το έργο κατοχυρώθηκε στην εταιρεία «Helesi Περιβαλλοντική», η προσφορά της οποίας ήταν 62.384 ευρώ με ΦΠΑ για 258 κάδους 1.100 λίτρων ο καθένας.

Επίσης: Αποφασίστηκε η μη άσκηση ένδικων μέσων κατά απόφασης του Ειρηνοδικείου Κυπαρισσίας όπου είχε προσφύγει εργολάβος για τη μη πληρωμή έργου που είχε εκτελέσει τον Ιούλιο του 2012 στον Αετό. Ετσι ο δήμος θα πληρώσει το ποσό των 10.000 ευρώ συν ΦΠΑ, συν τόκους 2.660 ευρώ, συν τα δικαστικά έξοδα 338 ευρώ.

Τέλος, αποφασίστηκε η τροποποίηση του προϋπολογισμού και δημιουργήθηκε κωδικός για τον ηλεκτροφωτισμό του πανηγυριού Κυπαρισσίας με ποσό 10.000 ευρώ.

Κ.Μπ.