Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 12:23

Εκοψαν πίτα οι εργαζόμενοι του Δήμου Καλαμάτας 

Εκοψαν πίτα οι εργαζόμενοι του Δήμου Καλαμάτας 

 

Με ευχές για ενότητα και καλύτερη χρονιά έκοψαν χθες το μεσημέρι την πίτα τους για το 2017 οι εργαζόμενοι του Δήμου Καλαμάτας, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Σπύρος Σαρδέλης είπε ότι «μόνο όταν είμαστε ενωμένοι θα καταφέρουμε να πάμε καλύτερα. Κανείς μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα». Και ευχήθηκε «υγεία, οικογενειακή ευτυχία, και το 2017 να είναι καλύτερο, έστω και λίγο, από το 2016».

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε τους εργαζόμενους «για την προσπάθεια που κάνουν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του δήμου». Προέτρεψε «να επιδειχθεί ένας πατριωτισμός, οι λίγοι να σηκώσουμε το βάρος των ευθυνών». Εκτίμησε ότι «η ενότητα η βασική προϋπόθεση για να ξεπεράσουμε τα μεγάλα προβλήματα» και χαιρέτισε τον πολιτικό πολιτισμό που υπάρχει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τις ευχές τους στους εργαζόμενους του δήμου έδωσαν και οι επικεφαλής των μειοψηφιών Μανώλης Μάκαρης, Δημήτρης Οικονονομάκος, Θόδωρος Μπρεδήμας και Μιχάλης Αντωνόπουλος.

Οι τυχεροί υπάλληλοι της κλήρωσης ήταν οι: Ιωάννα Χατζή (Πολεοδομία), Αλεξάνδρα Γιαννουλέα (Καθαριότητα), Αγγελική Σταματελοπούλου (Πράσινο), που κέρδισαν από 50 ευρώ, Αθηνά Μαυρίκη (εποχική), Κωνσταντίνος Καραγιαννίδης (Καθαριότητα - Οχήματα), Γιώργος Κορομηλάς (Τεχνική Υπηρεσία), που κέρδισαν από μια 3ήμερη άδεια ο καθένας. Επίσης, μια 3μηνη συνδρομή σε γυμναστήριο κέρδισε ο Κωνσταντίνος Γλυκογιάννης (Καθαριότητα) και μια διανυκτέρευση για 2 άτομα στα Ξύλινα Σπιτάκια Ταϋγέτου η Μαρία Παπαδοπούλου (Τεχνική Υπηρεσία).