Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 19:53

Κουτσούλης: "Ποιος διαχειρίζεται τη σελίδα του Δήμου Τριφυλίας στο Facebook;"

Γράφτηκε από τον
Κουτσούλης: "Ποιος διαχειρίζεται τη σελίδα του Δήμου Τριφυλίας στο Facebook;"

 

Απαντήσεις στο ποιος διαχειρίζεται τη σελίδα «Δήμος Τριφυλίας» στο Facebook ζητά ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Δημήτρης Κουτσούλης, καταγγέλλοντας παράλληλα φασιστική φίμωση πολίτη που αναφέρθηκε στο πρόβλημα με τα αδέσποτα, όπως και άλλων πολιτών που τα σχόλια τους για το συγκεκριμένο θέμα διαγράφτηκαν.

Επίσης ζητά και απαντήσεις για το τι γίνεται με το ζήτημα των αδέσποτων και τις φόλες.

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο κ. Κουτσούλης σημειώνει: "O φασίστας έχει όνομα και ζει στην Τριφυλία. 

Καλείται επίσημα η δημοτική αρχή της περιοχής μας να απαντήσει:
1. Ποιος διαχειρίζεται εδώ και καιρό ιστοσελίδα με το όνομα «Δήμος Τριφυλίας», χωρίς να υπάρχει επίσημη απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο, προβάλλοντας τη δραστηριότητα συγκεκριμένων προσώπων και μπλοκάροντας κάθε πολίτη που εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του. Μετά τη φασιστική φίμωση του Dimitris Lappas ακόμα 15 άτομα που σχολίασαν ή αναφέρθηκαν στο πρόβλημα με τα αδέσποτα διαγράφτηκαν.
2. Οι κτηνίατροι που είχαν αναλάβει τη φροντίδα των ζώων πληρώθηκαν;
3. Κάθε χρόνο περίπου 10.000 ευρώ δίνονται για την αντιμετώπιση του θέματος. Τι έγιναν φέτος; Επιτέλους ας απαντήσει κάποιος αρμόδιος τι συμβαίνει στους Γαργαλιάνους και όχι μόνο".

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER