Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 14:15

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας για το... Facebook

Συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας για το... Facebook

 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας έφτασε το θέμα της διαχείρισης της σελίδας του Δήμου Τριφυλίας στο Facebook με αφορμή την διαγραφή σχολίων από φιλόζωους της περιοχής σχετικά με τις φόλες που πέφτουν στους Γαργαλιάνους. 

Σχετικό ερώτημα κατέθεσε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Ευστάθιος Ανδρινόπουλος για το ποιος διαχειρίζεται την σελίδα και γιατί σβήνονται τα σχόλια.

Απαντώντας ο δήμαρχος τόνισε ότι καταρχήν πρέπει να αποσυνδεθεί το θέμα της διαχείρισης της σελίδας με το όλο ζήτημα των αδέσποτων. Οπως είπε, "κανείς δεν μπορεί να εμφανίζεται πιο ευαίσθητος από κάποιον άλλο. Ο καθένας μπορεί να εκφράζει ό,τι θέλει στην σελίδα την δική του". Την σελίδα του δήμου την χειρίζεται το γραφείο του δημάρχου και την ευθύνη την έχει ο ίδιος. 

Θέλοντας να δικαιολογήσει τις διαγραφές σχολίων τόνισε ότι ο δήμος κάνει μια προσπάθεια προβολής και είναι άδικο κάτω από το βίντεο να γράφουν ό,τι θέλουν. Δεν μπορούν να σαμποτάρουν μια προσπάθεια που κάνει ο δήμος.

Σε ό,τι αφορά τα αδέσποτα, κάλεσε όποιους θέλουν να πάνε να το κουβεντιάσουν το θέμα και τους προσκάλεσε να φτιάξουν μια φιλοζωική την οποία να στηρίξει και ο δήμαρχος.

Στο ίδιο Συμβούλιο ερώτημα για το γίνεται με την χωματερή στο Αλιμάκι κατέθεσε ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Σαράντος Κουκούμης λέγοντας πως ενώ ο δήμαρχος είχε υποσχεθεί ενημέρωση, ακόμη δεν έχει γίνει. Υπάρχει καθυστέρηση στο θέμα της διαχείρισης και στην περιοχή το πρόβλημα πάει να γίνει μόνιμο. Από την πλευρά του ο κ. Κατσίβελας επισήμανε ότι η αναβολή συνεδρίασης του ΦΟΣΔΑ πήγε πίσω την συνάντηση που θα γινόταν με τους κατοίκους καθώς ήθελε να έχει κάποια συγκεκριμένη απόφαση στα χέρια του, όπως και κάποιοι προσωπικοί λόγοι καθυστέρησαν τον ίδιο.

Κ.Μπ.