Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010 17:17

Η προεκλογική του Κ. Γεωργακόπουλου στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την

Σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Γεωργακόπουλος επικεφαλής κλιμάκιου του συνδυασμού του επισκέφτηκε την βιομηχανία ΡΟΚΑ στην βιομηχανική περιοχή της Τρίπολης και είχε συνομιλίες με στελέχη της επιχείρησης και συζήτησε με τους εργαζόμενους για προβλήματα που τους απασχολούν και γενικά για θέματα εργασίας αλλά και για τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους.
Ανταλλάχτηκαν απόψεις για όλα τα σχετικά θέματα και δήλωσε την ικανοποίηση του για την συνάντηση αυτή.
Στην συνέχεια επισκέφτηκε τον ΣΕΒΙΠΕ στα γραφεία του στην βιομηχανική περιοχή όπου έγινε σύσκεψη με τον κ. Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. και ανταλλάχτηκαν απόψεις για τα θέματα επενδύσεων και τις θέσεις των επιχειρηματιών της περιοχής.
Αναδείχθηκαν προβλήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες και την ΒΙΠΕ και καταδείχτηκε η ανάγκη επέκτασης της ΒΙΠΕ και δήλωσε την πλήρη συμπαράσταση του στην προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση του ΣΕΒΙΠΕ για την προώθηση και την επίλυση διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Παρέλαβε υπόμνημα –εισήγηση από τον κ. Πρόεδρο κ. Ανδρέα Σύριο και δήλωσε την πλήρη στήριξη του για την προώθηση όλων των θεμάτων που συμφωνήθηκαν.
Επίσης από το γραφείο τύπου του κ. Γεωργακόπουλου  ανακοινώνεται ότι σήμερα το βράδυ θα επισκεφτεί τις κοινότητες, Πέλαγος, Αγ. Βασίλειο, Νιχώρι και Ζευγολατιό συνεχίζοντας τις επαφές του με τους κατοίκους όλων των περιοχών του Δήμου Τρίπολης.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού