Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010 17:23

Μπεχράκης: Προσχεδιασμένη η απουσία του δημάρχου από την κοινή τηλεοπτική συζήτηση των υποψηφίων

Γράφτηκε από την

Δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Σταμάτη Μπεχράκη: Η προσχεδιασμένη απουσία του απερχόμενου δημάρχου κ. Νίκα από την πρώτη κοινή συζήτηση στους τηλεοπτικούς σταθμούς της πόλης μας, με θέμα τα προγράμματα και τις θέσεις των συνδυασμών του Δήμου Καλαμάτας, δείχνει υπεροπτική στάση και μέτρο της αντίληψής του για την δημοκρατία και τους θεσμούς.
Η στάση του αυτή δεν δείχνει μόνο περιφρόνηση προς τους συνυποψήφιους του αλλά πρωτίστως προς την ενημέρωση των συνδημοτών μας για τις απόψεις της απερχόμενης δημοτικής αρχής για την σημερινή κατάσταση στο Δήμο.
Εξάλλου αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη στάση είχε δείξει στην αρχή της θητείας του με την διάλυση της διαπαραταξιακής επιτροπής για την διαχείριση των απορριμμάτων της πόλης μας. Καθώς ακόμα και με την απαξίωση της ενημέρωσης των στενών συνεργατών του, που πληροφορούντο τις θέσεις του από τον τύπο.
Στις 7 Νοεμβρίου γυρίζουμε σελίδα στην έλλειψη οραμάτων, στην αδιαφανεια και τις παρωχημένες αντιλήψεις.
Σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου ενημερώνει ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε περιοδεία του «Δικτύου» στη Νέα είσοδο της πόλης καθώς επίσης και την περιοχή του εργοστασίου «Καρέλια».
Ενώ αύριο προγραμματίζεται περιοδεία επί των οδών Φαρών- Λακωνικής- Μαυρομιχάλη- Παλαιολόγου- Μητρ. Μελετίου και Υπαπαντής.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού


NEWSLETTER