Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2010 13:29

Επίσκεψη Γιαννόπουλου στη Νομαρχία για οδικό δίκτυο Γορτυνίας

Γράφτηκε από την

Την Δευτέρα, 1/11/2010, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Σπ. Γιαννόπουλος επισκέφτηκε το Νομάρχη Αρκαδίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για το κρίσιμο στάδιο της μετάβασης από τον «Καποδίστρια» στον «Καλλικράτη».
Ειδικότερα συζητήθηκε η ανάγκη να ολοκληρωθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα της Νομαρχίας, που ήταν το μεγαλύτερο των τελευταίων χρόνων και περιελάμβανε πολλά οδικά έργα στην περιοχή της Γορτυνίας.
Πολλά από τα έργα αυτά εντάχθηκαν στο πρόγραμμα χάρη στις παρεμβάσεις των Γορτύνιων Νομαρχιακών Συμβούλων, μεταξύ αυτών και του κ. Γιάννη Γιαννόπουλου. Αρκετά έχουν εκτελεστεί, υπάρχουν όμως πολλά που έχουν δημοπρατηθεί και δεν έχουν υλοποιηθεί, ενώ υπάρχουν και πολλά άλλα που έχουν εγκριθεί, αλλά δεν έχουν δημοπρατηθεί ακόμα.
Ο κ. Κωνσταντόπουλος και ο κ. Γιαννόπουλος συμφώνησαν ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε να μήν χαθεί ούτε ένα ευρώ από αυτά τα βασικά και απαραίτητα για τη Γορτυνία έργα υποδομής, όπου το οδικό δίκτυο βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού