Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012 14:57

Κυκλοφόρησε το λαχείο του καρνάβαλου Κροκεών 2012

Γράφτηκε από την

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το 51ο Καρναβάλι Κροκεών, με την παρουσία και την εθελοντική προσφορά, κυρίως, της νεολαίας του χωριού.
Οι Σύλλογοι και οι Φορείς των Κροκεών δίνουν, το δυναμικό «παρών» και «χρωματίζουν» τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις, από τις 16 Φεβρουαρίου (Τσικνοπέμπτη) έως τις 26 Φεβρουαρίου 2012, με την παρέλαση των αρμάτων και του Βασιλιά ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ.
Oλοι μαζί θα προσπαθήσουμε και φέτος να δώσουμε ζωντάνια και κέφι στους πολίτες του Δήμου Ευρώτα, αλλά και σ΄όλους τους Λάκωνες.
Είναι γνωστό, ότι για την κατασκευή και παρουσίαση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, απαιτούνται δαπάνες, οι οποίες, όπως είναι κατανοητό, είναι περιορισμένες σε περίοδο κρίσης.
Φυσικά, ο Δήμος Ευρώτα, μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Ευρωτείου Πολιτείας», θα είναι και φέτος ο βασικός χρηματοδότης στην κορυφαία εκδήλωση του δήμου μας.
Oμως, για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες μας, απαιτείται επιπλέον χρηματοδότηση, η οποία, όπως κάθε χρόνο, καλύπτεται από το λαχείο του ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κροκεών ανέλαβε και φέτος αυτό το σημαντικό έργο του ΛΑΧΕΙΟΥ, συμβάλλοντας τα μέγιστα. Το λαχείο του ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ 2012 αποτελεί και φέτος τη βασική πηγή χρηματοδότησης.
Καλούμε, κατ΄αρχάς όλους τους Κροκεάτες να βοηθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια του ΛΑΧΕΙΟΥ με κάθε τρόπο. Καλούμε τους ετεροδημότες και τους ομογενείς στο εξωτερικό, να βοηθήσουν μέσα από το ΛΑΧΕΙΟ το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ μας.
Φέτος, εγγυόμαστε –με την προσπάθεια και τη συνδρομή όλων μας- να χαρίσουμε κέφι, ζωντάνια και γέλιο σ΄όλους τους επισκέπτες μας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ Τ.Κ. ΚΡΟΚΕΩΝ


NEWSLETTER