Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2012 13:22

Βασιλόπουλος: Πως διαπίστωσε ο Μπούκλης ότι του δείξαμε λάθος περιοχή;

Γράφτηκε από τηνΟ Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Μπούκλης, δυστυχώς ανέφερε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με την επίσκεψή του στην Φαλάνθη ότι δεν του υποδείξαμε το συγκεκριμένο χώρο που ο ιδιώτης επενδυτής επιθυμεί να δημιουργήσει τα λιγνιτωρυχεία, αλλά κάποια άλλη περιοχή.
Προς έκπληξή μας δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αυτή την μεταστροφή στη συμπεριφορά του και τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή τη δήλωση. Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα «Πώς διαπίστωσε ότι του υποδείξαμε λάθος περιοχή;».
Στον κ. Μπούκλη φυσικά και δείξαμε τη συγκεκριμένη τοποθεσία που επιθυμούν να αναπτυχθεί η καταστροφική για την περιοχή μας δραστηριότητα, και προς τιμήν του, αυτός μας ανέφερε και επεσήμανε ότι τέτοια επένδυση είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί στην περιοχή, πράγμα το οποίο δήλωσε και δημοσίως.
Τελικά μήπως κάποιοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη με διαστρέβλωση των γεγονότων κι αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα; Το καλύτερο δώρο για τον κ. Μπούκλη για τη νέα χρονιά είναι μια συσκευή GPS ώστε να γνωρίσει καλύτερα την περιοχή που πολιτεύεται παρά να εξαπολύει άδικες κατηγορίες και να καταθέτει ανακρίβειες.
Στα παιχνίδια του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης , οι φιλόδοξοι επενδυτές του κάρβουνου πρέπει να γνωρίζουν πως ό, τι και να πουν, όποια μεθόδευση κι αν ακολουθήσουν, εμείς που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και περπατάμε καθημερινά στα χωριά μας, θα είμαστε απέναντι και θα νικήσουμε. Γιατί ο ιδρώτας μας είναι η μεγαλύτερη επένδυση για το τόπο μας, δεν χρειαζόμαστε φωστήρες και σωτήρες που κινούνται όπως τα έργα τους.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ