Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 18:30

7 προσφορές για τον φωτισμό της Μεσσήνης

 

Συνολικά 7 ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν προσφορές για το έργο ενεργειακής αναβάθμισης και αυτοματοποίησης του δημοτικού φωτισμού στον Δήμο Μεσσήνης, ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται σε 7.240.084,86 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών έγινε χθες Τετάρτη το μεσημέρι στο Δημαρχείο και ενδιαφερόμενοι είναι οι α) Sirecled Ελλάς Ανώνυμη Εταιρεία Παραγωγής και Εμπορίας Φωτιστικών Σωμάτων Led, β) Ακτωρ Facility Management Διαχείριση και Συντήρηση Κτηρίων Α.Ε., γ) Β. Καυκάς Α.Ε. Εμπορία Ηλεκτρολογικών Υλικών Φωτιστικών, δ) Γκλομπιτέλ Εμπορία Ανάπτυξη Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων Α.Ε., ε) Ιόνιος Τεχνική Α.Ε., στ) Κνίσμα Ανώνυμη Τεχνική Εμπορικη Εταιρεία, και ζ) Τόλης Δημήτριος.

Ο δήμος, με τον εν λόγω διαγωνισμό, αναζητεί υπηρεσίες και χρηματοδότηση της συνολικής επένδυσης στον τομέα ηλεκτροφωτισμού κοινοχρήστων χώρων (οδοφωτισμός), παράλληλα με την συντήρηση του συστήματος για 12 χρόνια.

Οπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο δήμος, «σε κάθε περίπτωση το έργο "Ενεργειακή Αναβάθμιση - Αυτοματοποίηση Συστημάτων Ηλεκτροφωτισμού Κοινόχρηστων Χώρων (Οδοφωτισμός) με εξοικονόμηση Ενέργειας και εφαρμογές Smart Cities στο Δήμο Μεσσήνης”, θα έχει υλοποιηθεί μέσα στο 2018».