Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 18:30

Ανησυχία για αύξηση εγκληματικότητας στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον
Ανησυχία για αύξηση εγκληματικότητας στη Μεσσήνη

Εκδηλη ήταν η ανησυχία στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης χθες το μεσημέρι, με αφορμή την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε χθες νωρίς το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας στην πόλη.

“Η πόλη μας αστυνομεύεται καλύτερα από πολλές άλλες, όμως αυτό είναι ένα διαφορετικό είδος εγκληματικότητας” δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης, προσθέτοντας ότι ο ίδιος είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση σχετικά με ενδεχόμενα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Σώματος Νίκος Κοτταρίδης εξέφρασε προβληματισμό για το γεγονός ότι τέτοιας μορφής εγκληματικότητα διαχέεται πλέον και σε μικρές περιφερειακές πόλεις.

Επιπρόσθετα, ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Φύκιρης ενημέρωσε ότι οι γονείς του την προηγούμενη εβδομάδα έπεσαν θύματα κλοπής, ενώ κοιμόντουσαν στο σπίτι τους, ενώ ανάλογα περιστατικά ανέφεραν για τις δικές τους περιοχές τόσο ο αντιπρόεδρος του Σώματος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, όσο και ο επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας Δημήτρης Σαμπαζιώτης.

Να συγκληθεί άμεσα το συμβούλιο πρόληψης εγκληματικότητας ζήτησε, τέλος, ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Αθανασόπουλος, ενώ ολοκληρώνοντας τη σχετική συζήτηση ο δήμαρχος Γ. Τσώνης κάλεσε να καταγγέλλονται στις αρμόδιες Αρχές όλα τα κρούσματα εγκληματικότητας στην περιοχή του Δήμου Μεσσήνης.

Β.Γ.Μ.


NEWSLETTER