Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 09:57

Εξόρμηση καθαριότητας χθες στη Μαραθόπολη

Εξόρμηση καθαριότητας χθες στη Μαραθόπολη

 

Εξόρμηση καθαριότητας έγινε χθες το πρωί στην Μαραθόπολη για να αλλάξει η εικόνα του χωριού που είναι από τα πιο τουριστικά της περιοχής, μιας και τα προβλήματα από τα σκουπίδια αλλά κυρίως από τα πεταμένα αντικείμενα και τα κλαριά είχαν φτάσει την κατάσταση στο απροχώρητο.

Μάλιστα για να μπορέσει να καθαριστεί η περιοχή χρειάστηκε να μεταβούν στην περιοχή τα συνεργεία καθαριότητας που απασχολούνται στη Δ.Ε. Κυπαρισσίας με προσωπικό και μηχανήματα. Κάτι που δεν γίνεται για πρώτη φορά αφού και στο πρόσφατο παρελθόν τα συγκεκριμένα συνεργεία έχουμε μεταφερθεί και κληθεί να τα βγάλουν πέρα.

Πάντως από την πλευρά του δήμου σίγουρα πρέπει να επανεξετάσουν το ζήτημα με την εναπόθεση αντικειμένων και κλαδιών γύρω από τους κάδους, καθώς παράπονα υπήρξαν και στην Κυπαρισσία όταν κυριακάτικα κάδοι δίπλα στον κεντρικότερο δρόμο της πόλης εν μέσω καλοκαιριού είχαν πλημμυρίσει γύρω - γύρω με χόρτα και κλαδιά. Και επειδή κανονισμός καθαριότητας υπάρχει και μάλιστα σχετικά καινούργιος γιατί δεν εφαρμόζεται αφού προβλέπει πρόστιμα για όσους παρανομούν και δεν σέβονται το κοινωνικό σύνολο;

Κ.Μπ.