Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 18:23

Αντιδήμαρχος υπέρ της δημιουργίας Δήμου Φιλιατρών

Γράφτηκε από τον
Αντιδήμαρχος υπέρ της δημιουργίας Δήμου Φιλιατρών

Υπέρ της δημιουργίας εκ νέου Δήμου Φιλιατρών και αυτόνομης διοίκησής του τάσσεται ο αντιδήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου, αποδεχόμενος όπως τονίζει τις θέσεις του Εμπορικού και Αγροτικού Συλλόγου.

Διαχωρίζει έτσι τη θέση του από αυτή του δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα που έχει μιλήσει για ενωμένο και μεγάλο δήμο, ο οποίος μόνο έτσι μπορεί να πάει μπροστά.

Χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο κ. Παπαθεοδοσίου τονίζει: «Συναποδέχομαι τις θέσεις του Εμπορικού και του Αγροτικού Συλλόγων της πόλης μας για την αυτόνομη αυτοδιοικητική πορεία της κοινωνίας των Φιλιατρών. Το παράπονο, η πικρία και η αδικία διαχέονται καθημερινά με αυξητική δυναμική στους πολίτες της που ασφυκτιούν από την πρώτη στιγμή της αναγκαστικής και πρόχειρης, ένεκα σκοπιμοτήτων, συνένωσης των μεγαλυτέρων πόλεων του νομού σε ένα δήμο. Μια συνένωση που δεν φρενάρει μόνο την κοινωνία της πόλης των Φιλιατρών, αλλά εξ αντανακλάσεως και τις διπλανές πόλεις. Ως αυτοδιοικητικός παρακολουθώ με αγωνία το σφυγμό του κόσμου και παίρνω θέση με παρρησία στο θέμα αυτό. Πιστεύω πως γρήγορα θα ανοίξει η κουβέντα σε αυτό το αναγκαίο και επιτακτικό για όλους μας ζήτημα».

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER