Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 19:27

Νέα πρόσωπα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Νέα πρόσωπα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του αναμένεται να συγκροτηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας μετά την εκλογική διαδικασία της Κυριακής και εν αναμονή των επίσημων αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας από το Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας.

Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από τα επιτελεία των υποψηφίων, αυτοί που εκλέγονται είναι:

Στη Δ.Ε. Αετού ο Δημήτρης Δριμής που ήταν και υποψήφιος δήμαρχος και ο Αλέξανδρος Κουτρουμπής από το συνδυασμό του Ευστάθιου Ανδρινόπουλου.

Στη Δ.Ε. Αυλώνα ο Γιάννης Παρασκευόπουλος από το συνδυασμό του Δημήτρη Δριμή και ο Γιώργος Τσακανίκας από το συνδυασμό του Παναγιώτη Κατσίβελα.

Στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων ο Νίκος Φρούσσος και ο Χαράλαμπος Αυριλιώνης από το συνδυασμό του Γιώργου Λεβεντάκη και ο Γιάννης Κατσούλας και ο Ανδρέας Φωτόπουλος από το συνδυασμό του Παναγιώτη Κατσίβελα. Σε περίπτωση όμως που δεν εκλεγεί ο κ. Κατσίβελας δήμαρχος, την έδρα του κ. Φωτόπουλου την καταλαμβάνει ο ίδιος. Ο Γιάννης Αδρακτάς από το συνδυασμό της Χάιδως Παναγιωτοπούλου, ο Ευστάθιος Ανδρινόπουλος ως επικεφαλής του συνδυασμού και η Μαγδαληνή Καμπύλη-Ανδρινοπούλου από τον ίδιο συνδυασμό, καθώς και ο Σαράντος Κουκούμης ως επικεφαλής του συνδυασμού του.

Στη Δ.Ε. Κυπαρισσίας ο Αντώνης Βλάχος από το συνδυασμό του Γιώργου Λεβεντάκη, ο Γιάννης Μερκούρης από το συνδυασμό του Παναγιώτη Κατσίβελα, η Χάιδω Παναγιωτοπούλου ως επικεφαλής του συνδυασμού και η Μαρία Πανουσιοπούλου από τον ίδιο συνδυασμό, ο Παναγιώτης Τσίγγανος ως επικεφαλής συνδυασμού και η Σταματία Αλεξοπούλου από τον ίδιο συνδυασμό, καθώς και ο Σωτήρης Μπακούρος ως επικεφαλής συνδυασμού.

Στη Δ.Κ. Τριπύλης ο Θεόδωρος Αντωνόπουλος από το συνδυασμό της Χάιδως Παναγιωτοπούλου.

Στη Δ.Ε. Φιλιατρών οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Αγγελής Κοροβήλας, Παναγιώτης Αλευράς, Δημήτρης Στριμπάκος από το συνδυασμό του Γιώργου Λεβεντάκη, ενώ σε περίπτωση που δεν εκλεγεί δήμαρχος την τέταρτη έδρα την παίρνει ο ίδιος. Ο Χαράλαμπος Καναλουπίτης από το συνδυασμό του Παναγιώτη Κατσίβελα, ο Παναγιώτης Τσαφαράς από το συνδυασμό του Παναγιώτη Τσίγγανου, ενώ μάλλον κλήρωση θα γίνει μεταξύ των συμβούλων του Σωτήρη Μπακούρου, καθώς για τη μοναδική έδρα σύμφωνα με πληροφορίες ισοψηφούν ο Γιάννης Σάκουλας και η Μαρία Παναγοπούλου με 92 ψήφους.

Ολα αυτά φυσικά με κάθε επιφύλαξη, καθώς αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου που όλα δείχνουν ότι θα αναρτηθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οπότε θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των προέδρων και των εκπροσώπων στις δημοτικές κοινότητες.

Κ.Μπ.