Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 08:31

Ορκίζεται σήμερα ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας εν μέσω κινητοποιήσεων

Γράφτηκε από την
Ορκίζεται σήμερα ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας εν μέσω κινητοποιήσεων

 

Οι ορκωμοσίες των νέων Δημοτικών Συμβουλίων στους δήμους της Μεσσηνίας ολοκληρώνονται σήμερα με τον Δήμο Καλαμάτας.

Στο Μέγαρο Χορού, στις 8 το βράδυ, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε πανηγυρικό κλίμα η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Εν τω μεταξύ χθες ο πρόεδρος του Συνδικάτου Υπαλλήλων Μεσσηνίας (το οποίο πρόσκειται στο ΠΑΜΕ) Βαγγέλης Λαμπρόπουλος καλούσε σήμερα σε πανστρατιά τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, στην κινητοποίηση που προετοιμάζει στις 7 το απόγευμα έξω από το Μέγαρο Χορού το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των 26 απολυμένων συμβασιούχων από τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας. Μάλιστα επεσήμανε ότι πρόκειται για πανελλαδική κινητοποίηση και αναμένονται λεωφορεία με διαμαρτυρόμενους από την Πάτρα και την Καισαριανή.

Αργότερα το απόγευμα με ανακοίνωσή του, το Νομαρχιακό Τμήμα Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ, καλούσε όλους τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα "να σταθούν στο πλευρό των συναδέλφων που αγωνίζονται για την επαναπρόσληψή τους, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση που έχει καλέσει το σωματείο εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας".


NEWSLETTER