Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 20:24

Συνάντηση Αθανασόπουλου με προσωπικό Δήμου Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Συνάντηση Αθανασόπουλου με προσωπικό Δήμου Μεσσήνης

 

“Κύριος στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι η πρόοδος του τόπου, και για να επιτευχθεί αυτό είναι απαραίτητη η σωστή συνεργασία όλων” τόνισε ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, χθες σε συναντήσεις του με το διοικητικό και το εργατοτεχνικό προσωπικό του δήμου.

Επεσήμανε τη σημασία της καλής εξυπηρέτησης του πολίτη και έκανε ξεχωριστή αναφορά στην ψηφιοποίηση του δήμου, που θα ενισχύσει το έργο του προσωπικού προς αυτήν την κατεύθυνση. Διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα στους υπαλλήλους, προσθέτοντας ότι ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής με την υποστήριξη του προσωπικού του δήμου θα δώσει γρήγορα αποτελέσματα.

Επίσης, ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει την προσπάθεια που καταβάλλει το προσωπικό, καθώς πολλές υπηρεσίες είναι υποστελεχωμένες, και προανήγγειλε αλλαγές που θα βοηθήσουν την ενδυνάμωσή τους και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι “θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας για να είμαστε ωφέλιμοι στους πολίτες”.

Στις συναντήσεις το λόγο πήραν και οι υπάλληλοι του δήμου, αναφέροντας τα θέματα που τους απασχολούν, τα οποία ο δήμαρχος άκουσε με προσοχή. Παρόντες ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Γαλιάτσος, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Καλοφωλιάς, Χαράλαμπος Μακρής, Τάσος Παπαγεωργίου, Κώστας Ρούτσης και Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER