Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 14:50

Συγκρότηση επιτροπών στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Συγκρότηση επιτροπών στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Τη συγκρότηση επιτροπών τουριστικής ανάπτυξης και προβολής, καθώς και για την τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Σώματος, πρόκειται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης, που συνεδριάζει αύριο Τετάρτη στις 7 το απόγευμα.

Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται να εκλεγεί νέος αντιπρόεδρος του Σώματος, καθώς ο εκλεγμένος στη θέση αυτή σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Θεοδωρακόπουλος, εξέπεσε της εκλογής του στο Δ.Σ., καθώς την τρίτη έδρα στη Δημοτική Ενότητα Αριστομένη πήρε ο Γιάννης Μπρατσιάκος από το συνδυασμό της δημοτικής αρχής, που δικαιώθηκε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Καλαμάτας στην ένσταση που είχε υποβάλει. Η απόφαση αυτή προκάλεσε “καραμπόλα” και στη Δημοτική Ενότητα Μεσσήνης, όπου την τελευταία έδρα της στο Δ.Σ. πήρε ο Νίκος Κοτταρίδης από τη μείζονα μειοψηφία, αντί του Σάκη Βλαχοδημητρόπουλου από την παράταξη της δημοτικής αρχής που είχε εκλεγεί αρχικά.

Για το λόγο αυτό αύριο στο Δ.Σ. αναμένονται αντικαταστάσεις μελών στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜ, στην Επιτροπή Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου κ.α. Ακόμα, πρόκειται να οριστούν εκπρόσωποι στο “Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κυκλική Οικονομία” και στην “Εύξεινη Πόλη” και μέλη για την επιτροπή επιλογής θεατρικών έργων του 9ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος “Αρχαία Μεσσήνη 2020”.


NEWSLETTER