Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 23:18

Διαγραφές και εγγραφές νηπίων στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον
Διαγραφές και εγγραφές νηπίων στην Τριφυλία

Διαγραφές νηπίων που δεν προσήλθαν για φοίτηση και συμπληρωματική εγγραφή νέων σε νηπιαγωγεία της Τριφυλίας αποφάσισε ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας Αθλητισμού του δήμου.

Σύμφωνα με την εισήγηση της προέδρου Μαγδαληνής Καμπύλη - Ανδρινοπούλου προτάθηκε η διαγραφή νηπίων αφού στο διάστημα από Σεπτέμβριο έως σήμερα δεν έχουν φοιτήσει και η συμπληρωματική

εγγραφή νηπίων, όπως προβλέπεται στον πρότυπο κανονισμό λειτουργίας. Πιο συγκεκριμένα: Στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κυπαρισσίας 6 διαγραφές και 5 εγγραφές, στον Π.Σ. Γαργαλιάνων καμία διαγραφή και 3 εγγραφές και στον Π.Σ. Φιλιατρών 1 διαγραφή και 6 εγγραφές.

Η πρόεδρος ενημέρωσε επίσης το συμβούλιο πως δέχτηκαν 5 αιτήσεις για τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κοπανακίου, ως εξής: 3 αιτήσεις νηπίων που δεν έχουν συμπληρώσει το όριο εγγραφής ηλικίας για τον παιδικό σταθμό, 1 αίτηση παιδιού αλλοδαπών γονέων χωρίς τα έγγραφα που απαιτούνται για νόμιμη παραμονή στη χώρα και 1 αίτηση που πληροί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής. Πρότεινε την εγγραφή ενός νηπίου και επανεξέταση των υπολοίπων αφού προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα -εισήγηση η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή και ψηφίστηκε.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER