Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 23:18

Διαγραφές και εγγραφές νηπίων στην Τριφυλία

Διαγραφές και εγγραφές νηπίων στην Τριφυλία

Διαγραφές νηπίων που δεν προσήλθαν για φοίτηση και συμπληρωματική εγγραφή νέων σε νηπιαγωγεία της Τριφυλίας αποφάσισε ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας Αθλητισμού του δήμου.

Σύμφωνα με την εισήγηση της προέδρου Μαγδαληνής Καμπύλη - Ανδρινοπούλου προτάθηκε η διαγραφή νηπίων αφού στο διάστημα από Σεπτέμβριο έως σήμερα δεν έχουν φοιτήσει και η συμπληρωματική

εγγραφή νηπίων, όπως προβλέπεται στον πρότυπο κανονισμό λειτουργίας. Πιο συγκεκριμένα: Στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κυπαρισσίας 6 διαγραφές και 5 εγγραφές, στον Π.Σ. Γαργαλιάνων καμία διαγραφή και 3 εγγραφές και στον Π.Σ. Φιλιατρών 1 διαγραφή και 6 εγγραφές.

Η πρόεδρος ενημέρωσε επίσης το συμβούλιο πως δέχτηκαν 5 αιτήσεις για τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κοπανακίου, ως εξής: 3 αιτήσεις νηπίων που δεν έχουν συμπληρώσει το όριο εγγραφής ηλικίας για τον παιδικό σταθμό, 1 αίτηση παιδιού αλλοδαπών γονέων χωρίς τα έγγραφα που απαιτούνται για νόμιμη παραμονή στη χώρα και 1 αίτηση που πληροί όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής. Πρότεινε την εγγραφή ενός νηπίου και επανεξέταση των υπολοίπων αφού προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα -εισήγηση η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή και ψηφίστηκε.

Κ.Μπ.