Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 08:44

Συνταξιοδοτήθηκαν τρία στελέχη του Δήμου Καλαμάτας και της ΔΕΥΑΚ

Συνταξιοδοτήθηκαν τρία στελέχη του Δήμου Καλαμάτας και της ΔΕΥΑΚ

 

Συνταξιοδοτήθηκαν στις 31 Δεκεμβρίου 2019 τρία από τα πιο έμπειρα και γνωστά υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Καλαμάτας και της ΔΕΥΑΚ, και η δημοτική αρχή τούς τίμησε για την προσφορά τους.

Πρόκειται για τον Γιάννη Παπαδόπουλο, διευθυντή Διαχείρισης Απορριμμάτων και Οχημάτων, τον Παύλο Κασσά, διευθυντή Διοικητικών, και τον Ιπποκράτη Μπαζιωτόπουλο, γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΚ.

Σε τελετές που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ και στον 3ο όροφο του Δημαρχείου, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, παρουσία αντιδημάρχων, άλλων αιρετών και υπαλλήλων της επιχείρησης και του δήμου, επέδωσε στους συνταξιοδοτούμενους τιμητικά διπλώματα, με τα οποία εκφράζεται προς αυτούς ο έπαινος του Δήμου Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι το δίπλωμα απονέμεται προς τον κάθε αποχωρούντα “για την πολυετή και επιτυχή θητεία του ως υπαλλήλου, για μεγάλο διάστημα σε θέσεις ευθύνης, κατά τη διάρκεια της οποίας επέδειξε εξαίρετο ήθος, ζήλο και εργατικότητα, μεριμνώντας αποτελεσματικά για τα συμφέροντα του Δήμου Καλαμάτας και των πολιτών”.

Ο δήμαρχος εξήρε το ήθος και την αποτελεσματικότητα των αποχωρούντων διοικητικών στελεχών και τους έδωσε τις καλύτερες ευχές του για την περίοδο της συνταξιοδότησής τους. Ιδιαίτερα δε αναφέρθηκε στην επί σειρά ετών αρμονική και γόνιμη συνεργασία του, ως αντιδήμαρχος καθαριότητας, με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Για τους συνταξιοδοτούμενους μίλησαν επίσης με επαινετικά λόγια εκπρόσωποι των Σωματείων Εργαζομένων του δήμου και της ΔΕΥΑΚ. Οι Γ. Παπαδόπουλος, Π. Κασσάς και Ιπ. Μπαζιωτόπουλος ευχαρίστησαν συγκινημένοι.