Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 11:18

Τριφυλία: Παράπονα εργαζομένων του δήμου για την συμπεριφορά του αντιδημάρχου Αντ. Βλάχου

Γράφτηκε από τον

Σοβαρά παράπονα αλλά και καταγγελίες για την συμπεριφορά και τις εντολές του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τριφυλίας Αντώνη Βλάχου κάνουν 3 εργαζόμενοι υπάλληλοι σε αυτή, με επιστολή τους προς το δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη.

Επιστολή την οποία απευθύνουν, επίσης στην γενική γραμματέα του Δήμου και τη Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Αναφέρουν σειρά γεγονότων και όπως τονίζουν πρόθεση τους είναι να ενημερωθεί ο δήμαρχος και να δράσει άμεσα , καταλογίζοντας στον αντιδήμαρχο ότι χρησιμοποιεί την τεχνική υπηρεσία σύμφωνα με τις προσωπικές του αντιλήψεις , παραβλέποντας τους κανονισμούς και τις διατάξεις που προβλέπει ο κώδικας λειτουργία Δήμων και Κοινοτήτων.

Μάλιστα αναφέρουν ότι με την επίκληση του ονόματος του δημάρχου έχει καταργήσει το νόμιμο πλαίσιο λειτουργία του Δήμου, με στόχο την ρουσφετολογία , με αποτέλεσμα μόνιμα εκτεθειμένοι ναι είναι οι υπάλληλοι. Μάλιστα αναφέρουν ότι κάνει υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του και με δική του πρωτοβουλία επιδιώκει να εκτελούνται έργα χωρίς προδιαγραφές και εγκρίσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας με συνέπεια πολλές ενέργειες να είναι παράνομες, κοστοβόρες και επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία.

Αναφέρουν σειρά περιστατικών που έχουν συμβεί με εντολές για εργασίες (όπως για αμμοληψίες, για τεχνικά έργα- παραβλέποντας την τεχνική υπηρεσία-, για εξυπηρετήσεις ιδιωτών) όπως και για συμπεριφορές. Ενώ καταλήγουν ζητώντας από το δήμαρχο να παρέμβει προκειμένου όπως λένε να λειτουργούν κάτω από ένα νόμιμο διαδικαστικό πλαίσιο.

Κ.Μπ.