Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 19:46

Τα πρακτικά καθυστερούν έργα στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον

Στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης των πρακτικών διαγωνισμών οφείλεται το μπλοκάρισμα έργων στο Δήμο Τριφυλίας σύμφωνα με όσα απάντησε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων και Μελετών Αντώνης Βλάχος στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Για την καθυστέρηση έργων που έχουν δημοπρατηθεί εδώ και καιρό ρώτησε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μερκούρης και πιο συγκεκριμένα για έργο 1,1 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” που αφορούσε την αγροτική οδοποιία και έργο 200.000 ευρώ για αντιμετώπιση κατολισθήσεων. Και για τα δύο έργα ο κ. Βλάχος τόνισε ότι δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και φτάσει το πρακτικό των δημοπρασιών, ενώ ο κ. Μερκούρης κάλεσε τη δημοτική αρχή να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς δεν μπορεί να περνά έτσι ο καιρός.

Επίσης ρώτησε για το αν υπάρχουν εξελίξεις για το open mall της Κυπαρισσίας, όπου η απάντηση ήταν ότι σύντομα θα γίνει συνάντηση μεταξύ δήμου, Επιμελητηρίου και Εμπορικού Συλλόγου για να δουν την πορεία του.

Σε ό,τι αφορά τις εργασίες αναβάθμισης στο κολυμβητήριο, σημείωσε ότι έχουν σταλεί οι όροι διακήρυξης του διαγωνισμού για έγκριση.

Κ.Μπ.