Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020 16:42

Βολές Κατσίβελα κατά Λεβεντάκη για ΕΔΕ σε υπάλληλο

Βολές Κατσίβελα κατά Λεβεντάκη για ΕΔΕ σε υπάλληλο

Την οργή του εκφράζει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας για το γεγονός ότι κλήθηκε τις δύσκολες αυτές στιγμές να καταθέσει σε ΕΔΕ που γίνεται σε υπάλληλο.

Μάλιστα απευθυνόμενος στη δημοτική αρχή σημειώνει πως αφού αυτή την ώρα δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν, να κάνουν στην άκρη και να μην εμποδίζουν αυτούς που μπορούν.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κατσίβελας σημειώνει: «Σήμερα και ενώ ευρισκόμουν στο Κ.Υ. Γαργαλιάνων και έκανα όλα αυτά που έπρεπε να κάνω εξασκώντας το λειτούργημα του ιατρού, ειδικά αυτές τις πολύ ξεχωριστές ώρες, ήλθε υπάλληλος του Δήμου Τριφυλίας να μου επιδώσει κλήση, για να καταθέσω σε ΕΔΕ, που γίνεται σε βάρος υπαλλήλου. Με κατέλαβαν αισθήματα οργής και αγανάκτησης, βλέποντας ετούτη την ώρα, που όλοι, μηδενός ανεξαιρέτως δίνουμε μαζί τον αγώνα για την προστασία της κοινωνίας μας, η διοίκηση Λεβεντάκη έχει σπουδή τη δίωξη υπαλλήλων, βάζοντας τις δικές της προτεραιότητες. Τη στιγμή μάλιστα που όλα τα ελληνικά δικαστήρια ανέστειλαν τη λειτουργία τους, το σύστημα Λεβεντάκη και εννοώ και όλους τους συν αυτώ, πιέζει τους υπαλλήλους για συμπεριφορές, φαντάζομαι, που και οι ίδιοι δεν θέλουν. Αφού ετούτη την ώρα δεν έχετε τίποτα να προσφέρετε, κάντε στην άκρη να μην εμποδίζετε και εμάς που μπορούμε».

 

Κ.Μπ.