Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 19:33

Στήριξη σε ευπαθείς ομάδες από τον Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Στήριξη σε ευπαθείς ομάδες από τον Δήμο Τριφυλίας

Στο δήμο θα μπορούν να απευθύνονται οι δημότες της Τριφυλίας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και δεν μπορούν ή δεν πρέπει να μετακινηθούν, τόσο για ανάγκες τους σε φάρμακα και τρόφιμα όσο και για επείγουσες εργασίες. Θα μπορούν να επικοινωνούν με το δήμο στα τηλέφωνα 27613 60023 και 27613 60033 ώστε να δρομολογείται η εξυπηρέτησή τους.

Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου αναφέρεται: «Η ενισχυμένη δομή του Τομέα Αλληλεγγύης της   Κοινωφελούς Επιχείρησης και οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου μας θα είναι κοντά σας. Με ευαισθησία και κοινωνική ευθύνη ο Δήμος Τριφυλίας θα είναι κοντά σε κάθε συμπολίτη μας, που έχει ανάγκη, για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, την αγορά φαρμακευτικών ειδών, τη διεκπεραίωση κάθε άλλης εργασίας, συναφούς με ληφθέντα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης του ιού COVID-19. Τηλ. επικοινωνίας 27613 60023 / 27613 60033.

Οσοι ανήκετε σε κάποια ευπαθή ομάδα συμπολιτών μας και δεν είστε καταγεγραμμένοι ωφελούμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», καλέστε και δηλώστε τα εξής στοιχεία από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 - 14:00: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνα επικοινωνίας, ηλικία και τον λόγο που δεν μπορείτε να μετακινηθείτε από την κατοικία σας (ηλικιωμένοι, μοναχικά άτομα, άτομα με επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό). Ενημερώστε μας για τον μοναχικό ηλικιωμένο γνωστό σας ή τον μοναχικό ασθενή γείτονά σας, ώστε κανείς να μην μείνει αβοήθητος, κανείς να μην νιώσει εγκαταλελειμμένος. Παρακαλούμε οι δημότες που μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από τις οικογένειες ή άτομα του περιβάλλοντός σας να μην εγγραφείτε στην υπηρεσία. Απαγορεύονται οι άσκοπες μετακινήσεις και λύνονται τα προβλήματα καθημερινότητας με τη συμπαράσταση και τη βοήθεια του προσωπικού του δήμου μας. Ολοι μαζί θα τα καταφέρουμε καλύτερα».

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER