Παρασκευή, 01 Μαϊος 2020 11:51

Ενστάσεις Μερκούρη για διαγραμμίσεις δρόμων της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από την
Ενστάσεις Μερκούρη για διαγραμμίσεις δρόμων της Κυπαρισσίας

Για απαξίωση των θεσμοθετημένων οργάνων του δήμου κάνει λόγο ο δημοτικός σύμβουλος από τη μείζονα μειοψηφία Γιάννης Μερκούρης για τις διαγραμμίσεις που γίνονταν χθες σε κεντρικούς δρόμους της Κυπαρισσίας, καταθέτοντας παράλληλα την ένστασή του για τον τρόπο που γίνονται.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Διαγραμμίσεις στους δρόμους της Κυπαρισσίας από το συνεργείο και μάλιστα πολυπληθές της εταιρείας Ασπρογέρακα πραγματοποιούνται σήμερα. Και να προλάβω κάποιους ότι γκρινιάζω, καλωσορίζω τις διαγραμμίσεις και χαίρομαι να βλέπω να γίνονται έργα στο δήμο που κάνουν τη ζωή μας πιο άνετη και τις πόλεις μας πιο όμορφες και πιο λειτουργικές. Η ένστασή μου είναι για τον τρόπο που γίνονται. Για άλλη μια φορά, δυστυχώς, γινόμαστε θεατές εκτέλεσης έργων και εργασιών με προφορικές εντολές. Δεν διδαχτήκαμε από αλλεπάλληλες ταλαιπωρίες όταν τα έργα στερούνται των νόμιμων και προβλεπόμενων διαδικασιών.
Κύριε δήμαρχε, πώς θα πληρωθούν αυτές οι εργασίες; Ειλικρινά ποιος θα είχε αντίρρηση να μην γίνουν έργα; Λυπάμαι, ειλικρινά, διότι έχετε απαξιώσει -και αυτό είναι προσφιλής σας πρακτική- τα θεσμοθετημένα όργανα του δήμου».


NEWSLETTER