Παρασκευή, 01 Μαϊος 2020 16:43

Δήμος Πύλου - Νέστορος: Εργα αγροτικής οδοποιίας στην ενότητα Χιλιοχωρίων

Γράφτηκε από την
Δήμος Πύλου - Νέστορος: Εργα αγροτικής οδοποιίας στην ενότητα Χιλιοχωρίων

Επίσκεψη στο υπό εξέλιξη έργο αγροτικής οδοποιίας Δημοτικής Ενότητας Χιλιοχωρίων πραγματοποίησε χθες το πρωί ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, παρουσία του αντιδημάρχου Τάσου Χρονόπουλου, του εργολάβου του έργου και κλιμακίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών, οι οποίες έχουν φτάσει στο σημείο ασφαλτόστρωσης των δρόμων ο κ. Καρβέλας σημείωσε: “Η δημοτική αρχή με εργατικότητα και συνέπεια στο πρόγραμμά της διασφαλίζει απόλυτα την ασφάλεια των δημοτών. Στόχος μας στην προκειμένη φάση είναι να καταστούν ασφαλή και λειτουργικά τα οδικά τμήματα που περιγράφονται ως χωματόδρομοι και συνδέουν τους οικισμούς Κουκουνάρας - Στενωσιάς, Χανδρινού και Κρεμμυδίων. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και κάνουμε τις προτάσεις μας πράξη”.
Στο υφιστάμενο δίκτυο που διέρχεται από αγροτικές καλλιέργειες, κυρίως με ελαιώνες και αμπέλια, κατασκευάζεται εκ νέου αγροτικός ασφαλτοστρωμένος δρόμος, ο οποίος θα ομαλοποιηθεί με τις συναρμογές των χωμάτινων διασταυρώσεων.


NEWSLETTER