Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 15:44

Εντός Ιουνίου ξανά με φυσική παρουσία το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Μέσα στον Ιούνιο το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας θα ξεκινήσει να συνεδριάζει με φυσική παρουσία των μελών του, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Μεσσηνίας “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος”.

Και θα συζητήσει για τον δρόμο Καλαμάτα - Ριζόμυλος, για τα αντιπλημμυρικά, την ΟΧΕ Ταϋγέτου και τη διαχείριση απορριμμάτων.
Αυτά σημείωσε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, απαντώντας σε ερωτήματα και παρεμβάσεις συμβούλων των μειοψηφιών, στο Συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη, προχθές Τετάρτη.
Αρχικά, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Βασίλης Κοσμόπουλος ζήτησε το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεδριάζει κάθε Δευτέρα, όπως γινόταν προ κορονοϊού και οι συνεδριάσεις να πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου “Αλ. Κουμουνδούρος”.
Ο επικεφαλής του “Ανοιχτού Δήμου” Μανώλης Μάκαρης είπε ότι έχει φθάσει η ώρα να γυρίσουν και να συνεδριάζουν με φυσική παρουσία στο αμφιθέατρο “Αλ. Κουμουνδούρος”.
Ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Δημήτρης Οικονομάκος, αφού ανέφερε ότι έχουν αρθεί τα μέτρα, άνοιξαν τα σχολεία και οι εκκλησίες, ζήτησε το Συμβούλιο να συνεδριάσει με φυσική παρουσία στο “Αλ. Κουμουνδούρος” από την επόμενη συνεδρίαση.
Γ.Σ.