Τρίτη, 26 Μαϊος 2020 21:44

Ανοιξαν αθλητικοί χώροι του Δήμου Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Ανοιξαν αθλητικοί χώροι του Δήμου Μεσσήνης

Από χθες οι αθλούμενοι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιούν τις ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Δήμο Μεσσήνης, η είσοδος στους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους θα γίνεται υπό προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, οι αθλούμενοι θα υποχρεούνται στη συμπλήρωση του “δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα”.
Η οργανωμένη ανοιχτή αθλητική εγκατάσταση του Δήμου Μεσσήνης (Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης), θα λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 7:30 - 10:30 και 18:00 - 20:30, με νέους κανόνες και νέες συνήθειες (ελεγχόμενη είσοδο, καταγραφή, αποστάσεις, περιορισμό χρόνου χρήσης). Τα αθλητικά σωματεία μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικά με τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από το Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου, στα τηλέφωνα 27223 60140 και 27223 60148.
Το δελτίο καταγραφής αθλουμένου υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στη διεύθυνση https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf, όπως επίσης και οι σχετικές οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ (https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports) στην ενότητα “Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής Γ.Γ.Α. περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους”.


NEWSLETTER