Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 09:20

Αμάζευτα σκουπίδια στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον
Αμάζευτα σκουπίδια στην Τριφυλία

 

Κατακλυσμένη από σκουπίδια ήταν χθες το πρωί η Τριφυλία, και τα παράπονα από κατοίκους έρχονταν από όλες τις περιοχές. Κάδοι ξεχειλισμένοι, σακούλες διάσπαρτες γύρω από αυτούς, μια εικόνα αποκαρδιωτική στην κορύφωση του καλοκαιριού και της τουριστικής περιόδου.

Κατά μήκος του εθνικού δρόμου Κυπαρισσίας – Φιλιατρών (από όπου και οι φωτογραφίες) η εικόνα ήταν αποκρουστική, αλλά και σε γειτονιές της Κυπαρισσίας τα σκουπίδια είχαν μείνει αμάζευτα. Οπως ενημερωθήκαμε, στην Κυπαρισσία είχαν πάθει βλάβη και τα δύο απορριμματοφόρα, τα οποία όμως από το μεσημέρι τέθηκαν πάλι σε κίνηση και έτσι ξεκίνησε το μάζεμα των σκουπιδιών.

Από τα Φιλιατρά μάς μετέφεραν ότι από γειτονιές έχει να περάσει απορριμματοφόρο τουλάχιστον 4 ημέρες και η κατάσταση είναι ανυπόφορη από τη μυρωδιά και τους σωρούς σκουπιδιών γύρω από τους κάδους.
Ανάλογα παράπονα υπάρχουν και από άλλες περιοχές όπου οι πολίτες αναδεικνύουν το πρόβλημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως στους Γαργαλιάνους και ειδικά στον παραλιακό δρόμο από Μάραθο προς Μάτι.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER